Party animals

Eindelijk is het zo ver.. BAAI BAAI zolderkamer en HALLO Woonhuis met ruimte! En laten we eerlijk zijn daar wordt echt direct misbruik van gemaakt. Slaapkamers omgebouwd tot tenten en door het hele huis vinden schoolreisjes met knuffels plaats (inclusief kampvuren, bbq’s en voorleesuurtjes), de tuin (althans dat onkruidveld wat ooit een tuin moet worden) is gebombardeerd tot waterpaleis en wat onze woonkamer zou moeten zijn is nu een soort Intertoys met alle spelletjes die uit alle dozen tevoorschijn zijn gekomen.

We genieten.. Genieten met allemaal hoofdletters en het is heerlijk! Ik weet ook eerlijk gezegd niet of dit de komende maanden nog gaat veranderen. Met z’n vieren zijn we een soort chaotische party animals die onwijs aan het doorslaan zijn getriggert door de vergaarde vrijheid.

De kinderen moesten de eerste weken nog naar school, maar nu het vakantie is, zijn we compleet los. Over een dikke week gaan we lekker op vakantie en dan komt het uitrusten pas om de hoek kijken. We werken, spelen, klussen, onderhandelen, en stressen er de hele dag op los. Enigzins dicht bij de hysterie zitten we wel geloof ik. Gelukkig zijn we zo gelukkig in het nieuwe huis, dat we het wel volhouden.

Het voelt nog steeds als iets tijdelijks, alsof er straks iemand langs komt en zegt: “Nou dat hebben jullie knap gedaan, mooi huis, vanaf vandaag gaan wij er wonen! Pak je spullen maar, Doei!” Misschien zijn we daarom wel zo aan het genieten, omdat het voelt als een tijdelijke situatie.. Dat we dan over een half jaar weer op de zolderkamer wonen en gewoon weer terug zijn bij af, zo voelt het…

One thoughtful comment

  1. Och wat klinkt dat heerlijk! en heel fijn dat jullie zo kunnen genieten, dat is ook een talent… Enne, jullie mogen blijven, hoe mooi is dat – knijp jezelf nog maar een keertje. En nou weer posten he!! We hebben je gemist!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *