realiteit

Mijn nieuwe realiteit..

Mijn nieuwe realiteit.. We zijn begonnen met het echte werk! Ik ben inmiddels de trotse eigenaar van een rode overall, ik heb werkhandschoenen en zelfs extreem charmante werkschoenen met een stalen neus. Bij het klusbedrijf kennen ze me bij mijn voornaam en weten ze mijn adres uit hun hoofd.

Ook hebben we inmiddels een aannemer gevonden die met ons gaat samenwerken. Want we willen heel veel zelf gaan doen. Iedereen verklaart ons voor gek, maar wij vinden het juist heel erg leuk. Op die manier leer je pas je huis echt goed kennen en tegelijkertijd heb je ook nog een fijne workout!

Mijn familie rules

Dankzij mijn geweldige familie is mijn huis inmiddels plafond vrij, geen riet meer te vinden en alles afgevoerd. Dat in drie dagen tijd, echt geweldig! Iedere keer dat we aan we klus beginnen denken we dat het heel zwaar wordt, maar iedere keer is het eigenlijk zo gebeurt. En dat dankzij heel veel hulp maar ook door een enorme motivatie die wij voelen om onze droom vorm te geven.

De realiteit

Uiteraard klinkt echt allemaal zo prachtig, een huis verbouwen. Ach ja joh, we laten er 3 meter aanzetten, verplaatsen de badkamer en zetten ook op de eerste etage er een stukje aan. Alsof het allemaal niks kost! Het klinkt allemaal als een luxe situatie (en dat is het natuurlijk ook). Maar om eerlijk te zijn, de realiteit is anders. We weten nu al dat het geld heel snel op zal raken en dat we goed moeten nadenken wat we eerst doen. De komende jaren zullen we in een bouwval moeten leven. Want verbouwen is DUUR! En hoe sommige mensen dit gewoon kunnen doen en dan ook nog in een normaal huis erbij kunnen huren… Dat snap ik niet!

Maar goed, we hebben de sprong gewaagd en ik weet heel zeker dat mijn droom langzaam realiteit zal worden. En langzaam mijn droom waarmaken vind ik ook veel beter dan alles in één keer -Al zou ik dat waarschijnlijk niet zeggen als ik in het geld zou zwemmen-.

Ik kan niet wachten tot het huis bewoonbaar is, maar tot die tijd voel ik me (zorgwekkend) comfortabel in mijn nieuwe werkvrouwen outfit!

3 comments

  1. Geweldig dat je zo positief blijft zeg. Ik zou wel eens een fotootje van jou willenn zien in je rode overalletje en schoenen met stalen neuzen – terwijl je lekker aan het workouten bent met een sloophamer! In de warmte… respect! Nog meer dan de vorige keer 👊🏾👍🏾💪🏾

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *