zwemles

We hebben officieel een nieuw huis!

Geloof het of niet, jaren lang riepen we het.. Maar we hebben een nieuw huis gekocht! Het is officieel en de verhuisdozen zijn opgehaald. Direct naar de opslag want wonen in mijn nieuwe huis is niet mogelijk!

Ik ben zo opgelucht en blij. Maar tegelijkertijd ook redelijk in paniek want nu moeten we een aannemer vinden, alles moet gesloopt en kaal. Hoe en waar bestel je een container en kan ik dit allemaal wel zelf?! OMG waar zijn we aan begonnen?! -PANIEK-

Van start – een nieuw huis slopen

Van kopen naar slopen.. Te beginnen bij de plafonds, het behang, de vloer, de leidingen, verwarming eruit, gevel eruit.. O ja, vergunningen aanvragen… Hebben we eigenlijk wel elektriciteit? Water, wie levert dat? Goed… nog een hele hoop vragen en vreselijk veel te doen. Het gevoel bekruipt me langzaam dat ik niet voor het einde van het jaar mijn nieuwe huis in zal kunnen trekken.. Of zouden wonderen nog bestaan?

Snel weer een langer blog… Maar nu even met een moker een muur eruit slaan!

 

 

2 comments

  1. Wow! Spannende tijden – en dat terwijl het zo warm is… WĆ t een hoop werk. Maar ik vermoed haast dat het allemaal goed gaat komen. Heb ik gelijk? Ik kijk enorm uit naar je volgende post. Werk ze

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *