verhuizen

Verhuizen maar geen nieuw huis

verhuizenHet is nu echt zo ver! De bedenktijd is over, het geld staat op de rekening en de verhuisdozen staan in de woonkamer. We hebben nog 4 weken de tijd en dan moeten we ons huis uit zijn! Gelukkig hebben we de luxe dat we een verhuisbedrijf kunnen inhuren die de verhuizing regelt. Hoewel ik wel er voor heb gekozen om alles zelf in te pakken, krijg ik ook daar wel een beetje spijt van! Want O man wat hebben we een zooi! het helpt ook niet dat we nog geen nieuw huis hebben…

Een nieuw huis

Een nieuw huis, of eigenlijk het ontbreken er van, geeft ook enige vorm van stress… Nog vier weken en die vliegen voorbij! Nog vier weken en we moeten tijd overbruggen bij mijn allerliefste schoonouders. Heel eerlijk, ik zie er totaal niet tegenop want ze zijn hartstikke lief en gul. Waar ik vooral tegenop zie is dat ik mijn spullen zo lang niet ga zien! Ik vraag me af of ik nog wel zonder al mijn spulletjes kan? Alles gaat in de opslag en pas als we in een nieuw huis zitten kan ik er weer bij.

Keuzes maken

Ik moet dus keuzes maken. Als ik iets in de opslag doe wat ik later nodig heb, heb ik pech. Honderd stappen vooruit denken dus. Op zich kan ik dat meestal wel redelijk, maar het geeft me nu een hoop stress. Het belangrijkste is mijn laptop, kleding en toilet spullen, en natuurlijk mijn tekenspullen.. o ja en mijn haakspullen… en mijn administratie.. Nou ja zo gaat het dus de hele dag! O mennnnn wat een gedoe!

Wish me luck, verhuizen is een drama! Helemaal als je nog geen beter vooruitzicht hebt, maar daar denken we dan maar even niet aan…

3 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *