creatief

Mijn leven gaat de creatieve kant op.. hoe dan?!

Zoals jullie misschien al wel is opgevallen, post ik ook af en toe wat creatieve frutsels van mezelf. Hoewel jullie mij natuurlijk niet volgen omdat ik tekeningen maak, hoop ik dat jullie het niet erg vinden dat ik soms zoiets er tussendoor gooi. Toch vind ik dat deze tekeningen wel een goed tussen mijn berichten, ze vertellen namelijk weer een heel ander verhaal van mijn leven… Een creatieve (her)ontdekking van mezelf!

Ik? Artistiek?

Toen ik voor een midweekje in Londen zat kreeg ik een mail van iemand met een vraag over mijn ‘artwork’.. Ik dacht, artwork? Op Instagram had ik wel een paar creatieve krabbels gezet, maar om dat  nou artwork te noemen?! Voor de gein heb ik toch maar gereageerd, hoewel ik dacht dat het vast SPAM was. Niets bleek minder waar, het was toch echt serieus. Een Amerikaan die bij LinkedIn werkt, op zoek naar ‘huis-tuin-en-keuken-kunstenaars’ om samen een kleurboek mee uit te brengen… Ik had nooit verwacht dat mijn leven die richting op zou gaan, maar nu het gebeurt.. Ach waarom ook eigenlijk niet?

Meer zekerheid

Nadat ik er achter kwam dat het echt geen onzin was, heb ik een meeting met hem gehad via Skype en het bleek nog mooier dan ik eerst dacht. Ik krijg de kans om een eigen kleurboek uit te brengen in Amerika. Hoewel…. Het wordt digitaal uitgebracht dus eigenlijk is het wereldwijd. Hoe tof?! Ik kan het nog niet geloven… Ik mag dit gewoon gaan doen!

Aan de slag

Het wordt een drukke tijd, hard werken want ik moet 20 kleurplaten maken. Ik hoop over 10 weken klaar te zijn. Want meer dan twee per week ga ik echt niet halen! Nu maar hopen dat mensen mijn creatieve uitspattingen ook daadwerkelijk willen inkleuren. Opeens kijk ik heel anders naar patronen en kleurplaten die ik in de winkels tegenkom. Ik heb inspiratie nodig, want 20 kleurplaten is echt best wel veel!

Vorige week heb ik helaas de pols van mijn rechter arm gekneusd! Nu kan ik dus helemaal niet snel meer tekenen! Het gaat nog wel, maar het doet pijn.. Ik hoop echt dat ik mijn 20 kleurplaten ga af krijgen, want dit is een kans die komt niet snel meer voorbij! Wish me luck!

One thoughtful comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *