Wat eten we vandaag? Gevulde puntpaprika!

puntpaprika, gevulde paprika, vis receptRecept staat hieronder!

Dit is één van mijn recepten, eigenlijk ontstaan uit een restjes dag. Ik had puntpaprika’s en een hoop kleine hoeveelheden vis en vlees in de vriezer liggen. Ook had ik nog wat diepvries groente en een beetje verse groente in de koelkast. Na een grote zoektocht op het internet vond ik met een aantal ingrediënten toch wel een heel erg lekker lijkend receptje. Uiteraard heb ik het met de tijd langzaam aan wat lekkerder gemaakt en nu is het dan klaar om op mijn blog te plaatsen. Er zit geen vlees is, enkel vis en groente.

Ik maak het vanavond weer voor m’n gezin! Genieten!
Continue reading “Wat eten we vandaag? Gevulde puntpaprika!”

Een simpele, gezonde favoriet – Heerlijke kip Siam

Recept, Aziatisch, kip, Siam, curry

Recept staat hieronder!

Dit is zeker één van mijn favorieten. Ik moet eerlijk bekennen dat ik de kip Siam uit het pakje van de Knorr altijd heel erg lekker vond, maar wat me tegen begon te staan was dat ik eigenlijk helemaal geen idee had  wat er allemaal in die pakjes zat. Uit de tekst op de achterkant van het pakje werd ik niet heel veel wijzer helaas en daarom ben ik op zoek gegaan naar heerlijke recepten op het internet. Na een paar flinke mislukkingen en hele smerige varianten (ECHT HEEL SMERIG) heb ik er één gevonden die het heel goed doet! Daarom deel ik deze graag met jullie:-).

Continue reading “Een simpele, gezonde favoriet – Heerlijke kip Siam”

Wraps recept – Mijn deeg verslaving

zelf maken, deegrecept, deeg kneden, kneden, diy koken, receptRecept staat hieronder!

Ik heb een nieuwe verslaving, een gekke vreemde en ongewone verslaving. Het begon een paar maanden geleden toen ik een recept online vond om eigen wraps te maken. Het leek me leuk om eens te proberen. Het was wel even wennen… kneden, kneden, knedenMmmmm.. beetje droog, misschien wat water erbij? Of misschien juist wat bloem? O nee, het lijkt erop dat het toch een kneedbaar elastisch deegje wordt! Pfff gelukkig heb ik er niks in gegooid! Toen in balletjes verdelen, dat moet op de weegschaal.. Uhm nee dat dacht ik niet hoor, gewoon op gevoel, ik heb geen geduld voor dat pietluttige gedoe..

Continue reading “Wraps recept – Mijn deeg verslaving”