Winactie en Review – iPad Air hoes van telefoonhoesjesstore.nl

Toen ik door telefoonhoesjesstore.nl werd benaderd om een product van hun website te reviewen, leek me dit een leuke uitdaging! Omdat ik dit nog nooit heb gedaan vond ik het ook wel spannend. Daarnaast mag ik ook nog shop tegoed weggeven op hun site onder mijn lezers. Lees hier mijn review van de universele iPad Air hoes! Aan het einde van deze deze blog staan de voorwaarden voor de winactie.

Om te beginnen mocht ik een product kiezen -Yess hoe gaaf is dat?! “Kies maar iets wat je leuk vind en dan sturen wij het naar je op!”… Nou, dat kan ik wel!- Na 100 producten te hebben bekeken -Man wat hebben ze veel!- heb ik voor de universele iPad Air hoes gekozen. Deze mocht ik vervolgens uitvoerig gaan testen. Toen ik het pakje binnen kreeg van telefoonhoesjesstore was ik aangenaam verrast! Het was een keurig afgewerkte iPad Air hoes, in een hele coole kleur (letterlijk!).

Dit is hem dan, mijn nieuwe coole baby blauwe iPad Air hoes!

i-pad hoes review winactie

Zonder overdrijven kan ik zeggen, hij is súper fijn! De mensen die mij kennen weten dat ik nogal lomp ben met dure spullen. Mijn iPhone heb ik twee jaar geleden al een keer als een frisbee door een parkeergarage gegooid omdat ik weer eens een beetje te uitvoerig met mijn handen sprak. Helaas zat er toen geen hoesje omheen en was hij na die actie total loss. Spullen blijven bij mij meestal niet langer dan 24 uur in originele staat. Binnen die 24 uur heb ik het dan al een keer of wat uit mijn handen laten vallen en zit er wel ergens een deuk, kras, beschadiging of barst. Mijn iPad is daar zeker geen uitzondering op, ik ben eigenlijk verbaasd dat hij nog in één stuk is!

Review iPad Air hoes

Deze iPad hoes past gelukkig perfect om mijn iPad en klikt keurig vast -Pfieuw ik heb de goede besteld, ik ging toch even twijfelen of ik wel een iPad Air had…- Ik ben direct verrast door het mooie Apple logo dat er doorheen komt en het feit dat hij horizontaal èn verticaal kan draaien en toch stabiel blijft staan. Dan volgt de werkelijke test.

Ik speel graag spelletjes op mijn iPad en dat doe ik meestal op de smalle rand van mijn stoel. Het kan er nog wel eens hard aan toe gaan (uit frustratie) en daarbij is in het verleden mijn iPad meerdere malen van de stoelleuning af gevallen.. Niet fijn als hij bovenop een kopje thee terecht komt kan ik je zeggen… Maarrrr ik geloof dat dat nu verleden tijd is! Ik heb op mijn iPad in alle mogelijk standen mijn spelletjes gespeeld, op een smal randje van de stoel en hij staat nog steeds. Ik heb mijn favoriete Netflix serie gekeken liggend op de bank, onder een dekentje en ik kon zowaar het hele scherm zien! De laatste test was een Skype sessie met mijn moeder. Voorheen was ik altijd spullen aan het zoeken om mijn iPad tegenaan te zetten, om te zorgen dat hij voldoende overeind stond zodat mijn moeder niet alleen maar naar het plafond hoefde te kijken. No more… Ik kon de iPad Air hoes in de hoogste stand zetten en we konden elkaar zien. Wat een heerlijkheid! In één woord een TOP ding!

Even alle voordelen op een rijtje:

  • de iPad kan draaien horizontale en verticale stand, zonder dat je hem los hoeft te halen uit de hoes
  • de iPad kan heel makkelijk in verschillende standen gezet worden
  • Hij is gevoerd en daardoor is het scherm heel goed beschermd
  • Hij voelt ook degelijk en stevig aan
  • De hoes is niet onwijs dik of groot en past dus in je handtas
  • Omdat hij van leer is, kun je hem goed schoon maken en blijft hij dus lang mooi
  • Het design ziet er echt mooi uit
  • De kleur is echt onwijs tof!

Winactie – shoptegoed

Ik mag onder mijn lezers en volgers shoptegoed weggeven! Als je kans op wilt maken, ga dan snel naar mijn Facebook en like mijn post van deze review. Degene die mij het meest grappige, origineelste of overtuigende verhaal weet te vertellen in de comments waarom hij of zij een nieuwe telefoonhoes of tablethoes zou kunnen gebruiken wint het shoptegoed ter waarde van €20,00 (èn gratis verzendkosten) bij telefoonhoesjesstore.nl. Op zondag 18 december om 21:00 uur maak ik de winnaar bekend op mijn Facebookpagina.

De winnaar zal het shoptegoed ontvangen in de vorm van een code die hij of zijn kan verzilveren op de webshop. Ik heb in dat geval wel jouw naam en e-mail adres voor nodig. De winnaar zal ik persoonlijk via facebook een bericht sturen om deze details af te handelen!