Hoe overtref ik de perfecte Moederdag?

Het is voor mij nog steeds wennen dat ik zelf sinds 5,5 jaar moeder ben. Ja een MOEDER, dat houdt in dat Moederdag ook opeens ‘mijn’ dag is. Maar wat ben ik verwend, ik mocht uitslapen, ik kreeg 10 tekeningen (per kind) en prachtige cadeaus. Als kers op de taart gingen mijn man en kinderen lekker de hele dag naar opa en oma en had ik dus het huis voor mezelf! Een betere Moederdag kon ik me niet wensen…

Continue reading “Hoe overtref ik de perfecte Moederdag?”

Kleding kopen is andere koek.. tot nu…

Voor mij is kleding passen al heel lang niet meer leuk. Ik voel me niet beter met nieuwe kleding aan mijn lijf, het werkt eerder bevestigend dat kleding – ja echt van íeder merk ZUCHT- mij gewoon niet staat! Dus toen ik de kans kreeg bij vox mini om deel te nemen aan het event van Black Swan, was ik wat huiverig. Meestal kom ik huilend, zwaar gefrustreerd en/of ongelukkig uit pashokjes. Dus of deelname aan dit event voor mij nou zo geslaagd zou zijn, dat moest ik nog maar even zien..

De achtergrond

Zoals jullie weten ben ik al een hele tijd bezig met mijn doel om af te vallen, Nou ja niet echt af te vallen, eerder strakker, sterker en minder vet worden. Want mijn vetpercentage was zo belachelijk hoog (40%!!!) dat ik super ongezond was. Inmiddels ben ik vrij ver in mijn traject en heb ik onwijs veel veranderingen in mijn leven doorgevoerd. Zo eet ik geen suiker meer, sport iedere dag minimaal 10 minuten intensief, laat meestal alcohol links liggen en drink 3 liter water op een dag.

Resultaten

Afgelopen zaterdag mocht ik naar vox mini om kennis te maken met het Deense merk Black Swan. De vertegenwoordigster in Nederland was bezig met het uitstallen van de collectie, ik was natuurlijk weer veel te vroeg. Black Swan is een merk dat is ontwikkeld door goede en bekende ontwerpsters (van o.a. Vero Moda en Mamalicious) die eigenlijk de nadruk wilde leggen op de pasvorm en comfort. Ze werken met een beperkte collectie, dit seizoen 45 limited items, alles wordt uitvoerig getest. Dus niet even kort passen en klaar, maar een dag lang wordt de kleding gedragen door de modellen. Hierdoor zit de kleding dus goed en comfortabel.

Het moment van de waarheid

Black SwanHartstikke mooi verhaal natuurlijk, comfortabel en goed zittend klinkt heel interessant, maar eerst voelen, dan geloven. Voordat ik naar het event kwam had ik natuurlijk al gekeken wat mijn ideale kledingstuk zou zijn en daar was ik snel over uit, een spijkerbroek! Als ik ergens een hekel aan heb is het spijkerbroeken kopen. Mijn billen zijn te dik voor m’n benen en mijn buik te dik voor m’n billen. Succes Black Swan met mijn pasvorm! Ik was natuurlijk even vergeten dat door het sporten mijn lichaam totaal veranderd was. Dat besef kwam in het pashokje. Ik trok de broek aan (maat 36 yessssss) en hij zat heerlijk, als gegoten, als in: DEZE BROEK WIL IK IN WONEN! Het sporten en gezonde leven heeft mijn lichaam veranderd en daar mag ik mezelf best mee belonen door een mega fijne coole Boyfriend Jeans van Black Swan te kopen!

Nagenieten

Ik merkte dat ik zo obsessed was met mijn lichaam, dat er na het passen van de spijkerbroek een enorme last van mijn schouders viel. Gelukkig had vox mini weer een prachtig event neer gezet. Hoewel het eigenlijk niet in mijn nieuwe levensstijl past, genoot ik van een heerlijk glaasje bubbels en -wel heel verantwoord- een heerlijke suiker- en glutenvrije bieten candybar van Rude Health -AANRADER-, gewoon om te vieren dat ik ein-de-lijk een spijkerbroek had gevonden! Mijn dag kon niet meer kapot. De broek heb ik tegen me aan geklemd, niemand mocht er bij in de buurt komen. Ik denk dat deze broek vanaf nu een soort van symbool staat voor mijn nieuwe lichaam. FANTASTISCH!

Alles valt zo prachtig in elkaar en iedere bewuste keus die ik de laatste maanden heb gemaakt zorgen er voor dat ik me nu zo voel! Ik gun iedereen dat gevoel, het is geweldig!

Ik en mijn dekentje – REVIEW

dekentjeDe mensen die mij goed kennen, weten dat ik in sommige opzichten echt een oude vrouw ben. Dit uit zich vooral in het bewaren van alle proefmonstertjes die ik gedurende mijn leven gekregen heb en het feit dat ik het altijd koud heb. Ik zit ALTIJD op de bank met een dekentje. Ook in de zomer, maakt me niet uit, ik kan niet op de bank zitten zonder dekentje.

Toen de dekbed-discounter mij benaderde en vroeg of ik misschien een keer iets wilde reviewen, leek me dit wel heel gaaf om te doen! En wat was ik blij dat ze plaids hadden. Mijn oude dekentje was inmiddels al twee keer ondergekotst en gepiest door mijn katten. Misschien was dit een stille hint van mijn katten dat het maar eens klaar moest zijn met dat oude ding. Tijd voor vervanging dus! Na snuffelen op de website besloot ik al snel dat een Plaid van Clayre&Eef helemaal voor mij was!

Continue reading “Ik en mijn dekentje – REVIEW”

De jurk van mijn dochter

de jurkSchat, kom je?! Roep ik tegen mijn dochter, die midden in de winkelstraat doodstil met d’r mond open naar een vast punt staat te staren.. Geen reactie van haar kant. Ik loop met een hele zware tas met boodschappen te zeulen en heb geen zin om weer helemaal terug te lopen. Ik probeer het nog een keer “schat kom je alsjeblieft?!” Op een iets wat dwingende toon. Meestal werkt dit en komt ze naar me toe. Dit keer niet… Ze lijkt in trance, in trance met haar blik op één vast punt. Ik begin nu wel nieuwsgierig te worden waar ze naar kijkt, haar blik is gericht op een nieuwe kleding winkel hier in Hilversum, Vox Mini, ik ben er nog nooit geweest maar word nu wel heel nieuwsgierig!

Continue reading “De jurk van mijn dochter”

Winactie en Review – iPad Air hoes van telefoonhoesjesstore.nl

Toen ik door telefoonhoesjesstore.nl werd benaderd om een product van hun website te reviewen, leek me dit een leuke uitdaging! Omdat ik dit nog nooit heb gedaan vond ik het ook wel spannend. Daarnaast mag ik ook nog shop tegoed weggeven op hun site onder mijn lezers. Lees hier mijn review van de universele iPad Air hoes! Aan het einde van deze deze blog staan de voorwaarden voor de winactie.

Om te beginnen mocht ik een product kiezen -Yess hoe gaaf is dat?! “Kies maar iets wat je leuk vind en dan sturen wij het naar je op!”… Nou, dat kan ik wel!- Na 100 producten te hebben bekeken -Man wat hebben ze veel!- heb ik voor de universele iPad Air hoes gekozen. Deze mocht ik vervolgens uitvoerig gaan testen. Toen ik het pakje binnen kreeg van telefoonhoesjesstore was ik aangenaam verrast! Het was een keurig afgewerkte iPad Air hoes, in een hele coole kleur (letterlijk!).

Dit is hem dan, mijn nieuwe coole baby blauwe iPad Air hoes!

i-pad hoes review winactie

Zonder overdrijven kan ik zeggen, hij is súper fijn! De mensen die mij kennen weten dat ik nogal lomp ben met dure spullen. Mijn iPhone heb ik twee jaar geleden al een keer als een frisbee door een parkeergarage gegooid omdat ik weer eens een beetje te uitvoerig met mijn handen sprak. Helaas zat er toen geen hoesje omheen en was hij na die actie total loss. Spullen blijven bij mij meestal niet langer dan 24 uur in originele staat. Binnen die 24 uur heb ik het dan al een keer of wat uit mijn handen laten vallen en zit er wel ergens een deuk, kras, beschadiging of barst. Mijn iPad is daar zeker geen uitzondering op, ik ben eigenlijk verbaasd dat hij nog in één stuk is!

Review iPad Air hoes

Deze iPad hoes past gelukkig perfect om mijn iPad en klikt keurig vast -Pfieuw ik heb de goede besteld, ik ging toch even twijfelen of ik wel een iPad Air had…- Ik ben direct verrast door het mooie Apple logo dat er doorheen komt en het feit dat hij horizontaal èn verticaal kan draaien en toch stabiel blijft staan. Dan volgt de werkelijke test.

Ik speel graag spelletjes op mijn iPad en dat doe ik meestal op de smalle rand van mijn stoel. Het kan er nog wel eens hard aan toe gaan (uit frustratie) en daarbij is in het verleden mijn iPad meerdere malen van de stoelleuning af gevallen.. Niet fijn als hij bovenop een kopje thee terecht komt kan ik je zeggen… Maarrrr ik geloof dat dat nu verleden tijd is! Ik heb op mijn iPad in alle mogelijk standen mijn spelletjes gespeeld, op een smal randje van de stoel en hij staat nog steeds. Ik heb mijn favoriete Netflix serie gekeken liggend op de bank, onder een dekentje en ik kon zowaar het hele scherm zien! De laatste test was een Skype sessie met mijn moeder. Voorheen was ik altijd spullen aan het zoeken om mijn iPad tegenaan te zetten, om te zorgen dat hij voldoende overeind stond zodat mijn moeder niet alleen maar naar het plafond hoefde te kijken. No more… Ik kon de iPad Air hoes in de hoogste stand zetten en we konden elkaar zien. Wat een heerlijkheid! In één woord een TOP ding!

Even alle voordelen op een rijtje:

  • de iPad kan draaien horizontale en verticale stand, zonder dat je hem los hoeft te halen uit de hoes
  • de iPad kan heel makkelijk in verschillende standen gezet worden
  • Hij is gevoerd en daardoor is het scherm heel goed beschermd
  • Hij voelt ook degelijk en stevig aan
  • De hoes is niet onwijs dik of groot en past dus in je handtas
  • Omdat hij van leer is, kun je hem goed schoon maken en blijft hij dus lang mooi
  • Het design ziet er echt mooi uit
  • De kleur is echt onwijs tof!

Winactie – shoptegoed

Ik mag onder mijn lezers en volgers shoptegoed weggeven! Als je kans op wilt maken, ga dan snel naar mijn Facebook en like mijn post van deze review. Degene die mij het meest grappige, origineelste of overtuigende verhaal weet te vertellen in de comments waarom hij of zij een nieuwe telefoonhoes of tablethoes zou kunnen gebruiken wint het shoptegoed ter waarde van €20,00 (èn gratis verzendkosten) bij telefoonhoesjesstore.nl. Op zondag 18 december om 21:00 uur maak ik de winnaar bekend op mijn Facebookpagina.

De winnaar zal het shoptegoed ontvangen in de vorm van een code die hij of zijn kan verzilveren op de webshop. Ik heb in dat geval wel jouw naam en e-mail adres voor nodig. De winnaar zal ik persoonlijk via facebook een bericht sturen om deze details af te handelen!