creatief

Mijn leven gaat de creatieve kant op.. hoe dan?!

Zoals jullie misschien al wel is opgevallen, post ik ook af en toe wat creatieve frutsels van mezelf. Hoewel jullie mij natuurlijk niet volgen omdat ik tekeningen maak, hoop ik dat jullie het niet erg vinden dat ik soms zoiets er tussendoor gooi. Toch vind ik dat deze tekeningen wel een goed tussen mijn berichten, ze vertellen namelijk weer een heel ander verhaal van mijn leven… Een creatieve (her)ontdekking van mezelf!

Continue reading “Mijn leven gaat de creatieve kant op.. hoe dan?!”

Een nieuwe opdracht… Keuzes maken

nieuwe opdrachtVrijdag was zo’n dag waar ik er meer van zou willen hebben. De hele dag hard gewerkt en alles wat ik wilde doen heb ik gedaan. Daarna ben ik bezig geweest met een nieuwe layout voor mijn cv. En terwijl ik daar mee bezig was, kreeg ik ook nog een nieuw verzoek om te reviewen binnen. FREES STUFF! Yessss! En als klap op de vuurpijl werd ik gebeld voor een nieuwe opdracht. Je hebt zo van 20die dagen, daar word ik nou blij van!

Continue reading “Een nieuwe opdracht… Keuzes maken”

Waar ik goed in ben

waar ik goed in benIk ben best een lange tijd bezig geweest met er achter komen waar ik nou goed in ben. Misschien is goed zijn niet de juiste term. Het ‘probleem’ is namelijk, ik kan bijna alles leren. Ik vind alles leuk. Enthousiasmeer mezelf voor de meest uiteenlopende dingen. -Oké niet voor dingen die met geschiedenis te maken hebben… kan ik gewoon niet warm voor lopen, gek he?!..- Maar als iemand mij dan vraagt: joh Merel, wat doe je nou eigenlijk.. Sta ik altijd met een mond vol met tanden.. Ja, goede vraag.. Wat doe ik nou eigenlijk!? Wat is nou dat ene waar ik goed in ben?!

Continue reading “Waar ik goed in ben”

Het fraudesyndroom

het fraudesyndroom

In de auto van mijn opdrachtgever.. Ahhhh het regent zo erg, ik breng je wel even naar het station.. besluit ik een boekje open te doen als antwoord op de vraag ‘hoe bevalt het?’ Is dat slim? Geen idee, maar als ik iets heb geleerd de afgelopen jaren, dan is dat wel dat je jezelf moet zijn en niet dingen voor je moet houden. Als ik het goed heb ingeschat wordt dat hier alleen maar gewaardeerd. Ik heb er in ieder geval iets nieuws geleerd! Het zogenaamde fraudesyndroom…
Continue reading “Het fraudesyndroom”