Een nieuwe opdracht… Keuzes maken

nieuwe opdrachtVrijdag was zo’n dag waar ik er meer van zou willen hebben. De hele dag hard gewerkt en alles wat ik wilde doen heb ik gedaan. Daarna ben ik bezig geweest met een nieuwe layout voor mijn cv. En terwijl ik daar mee bezig was, kreeg ik ook nog een nieuw verzoek om te reviewen binnen. FREES STUFF! Yessss! En als klap op de vuurpijl werd ik gebeld voor een nieuwe opdracht. Je hebt zo van 20die dagen, daar word ik nou blij van!

Continue reading “Een nieuwe opdracht… Keuzes maken”

Treinreizen

treinreizenIk ben vanmorgen naar mijn werk gegaan en ik heb de hele reis het gevoel gehad dat ik nog sliep en pas wakker werd toen ik op plaats van bestemming aan was gekomen… Zoals jullie weten ben ik met m’n nieuwe baan begonnen en met die nieuwe baan komt er een heel nieuw avontuur bij. Want niet alleen ben ik nu de assistent van iemand die verwacht dat ik haar leven in goede banen ga leiden -en reken maar dat een control freak als ik daar van geniet- maar ook ben ik opeens gewoon maar een onopvallend meisje in de trein, een meisje die nog van alles moet leren over treinreizen..

Continue reading “Treinreizen”

Banenzoektocht – the final episode

banenzoektochtIk heb slecht nieuws allemaal, helaas gaat de content van mijn blog veranderen. Het hele idee van mijn blog was schrijven over mijn zoektocht en de uitdagingen die ik tegen zou komen gedurende mijn banenzoektocht. Maar na een video sollicitatie te hebben gedaan, 3 gesprekken en een keer proefdraaien….HEB IK DE BAAN!!! Yess yess yesssss ik wist het wel, ik kan het nog! Maar daar gaat mijn zoektocht.. Waar zal ik jullie nu toch eens mee gaan vervelen -gnagnagna-
 
Ik ga drie ochtenden in de week aan de slag als personal assistant/relatiebeheerder voor een prominente en semi bekende Nederlander 🙂 Binnenkort zal ik meer uit de doeken doen over wie dat dan is en wat ze doet. Maar ik laat jullie graag nog een beetje in spanning… OMG ik kan mijn banenzoektocht staken… 

Continue reading “Banenzoektocht – the final episode”

Proefdraaien

ProefdraaienProefdraaien kickt ass! Ik heb me er toch een partijtje proefgedraaid.. Ik kan er ook echt niks meer over zeggen. Het was onwijs gezellig, ik heb alles afgekregen, extra kortingen afgedongen en direct al wat zaken gestroomlijnd.

Er is nog een andere kandidaat die gaat proefdraaien, maar laat ik het zo zeggen… Als ik het niet word, dan heeft diegene wel zo een ongelofelijke doos met trucs uit de kast gehaald, dan heeft ze het verdiend! Maar nee, geloof mij maar IK HEB DE BAAN… Dat moet gewoon, kan niet missen… Toch?…

Nou ja ik zal het moeten afwachten, morgen hoor ik het… Na morgen veranderd mijn leven weer, hopelijk niet meer proefdraaien, maar gewoon voor het eggie ?

Proefdraaien.. Weer een stapje verder

proeWeer een stapje dichterbij een baan… Ik mag een paar uur komen proefdraaien!! Omdat de twijfel tussen twee kandidaten te groot is, hebben ze gevraagd of ik een paar uur wil proefdraaien. Natuurlijk is het wel balen dat ik nog steeds geen uitsluitsel heb, maar anderzijds is het fijn dat ik nog in de race ben. Gelukkig hebben ze aangegeven me heel leuk te vinden, dat is ook wel goed om weer eens een keer te horen natuurlijk! Of ik het nou word of niet, dát kan ik in ieder geval in mijn zak steken!

Continue reading “Proefdraaien.. Weer een stapje verder”