Banenzoektocht – the final episode

banenzoektochtIk heb slecht nieuws allemaal, helaas gaat de content van mijn blog veranderen. Het hele idee van mijn blog was schrijven over mijn zoektocht en de uitdagingen die ik tegen zou komen gedurende mijn banenzoektocht. Maar na een video sollicitatie te hebben gedaan, 3 gesprekken en een keer proefdraaien….HEB IK DE BAAN!!! Yess yess yesssss ik wist het wel, ik kan het nog! Maar daar gaat mijn zoektocht.. Waar zal ik jullie nu toch eens mee gaan vervelen -gnagnagna-
 
Ik ga drie ochtenden in de week aan de slag als personal assistant/relatiebeheerder voor een prominente en semi bekende Nederlander 🙂 Binnenkort zal ik meer uit de doeken doen over wie dat dan is en wat ze doet. Maar ik laat jullie graag nog een beetje in spanning… OMG ik kan mijn banenzoektocht staken… 

Deze baan is de droom van iedere herintredende moeder en geeft me de kans om langzaam weer terug te komen in het werkende leven. Ik ga ook nog eens als freelancer aan de slag, dus ik ben vanaf nu zelfstandige –ik ben in te huren voor al uw feesten en partijen ;-)-…
 
Wauw, wauw, wauw…. Nu ga ik maar eens goed nadenken over de focus van mijn blog… Is this really happening?!?! OMG OMG OMG!!

One thoughtful comment

  1. Ohhh nee, dat gaat zo maar niet Merel de Graaf! Ons meenemen op een zoektocht en dan denken dat het klaar is…Vergeet het maar. We willen alles weten over de roddel en achterklap die je zal vernemen. De files en te laat komen, die vreselijke manager en die nerd die met je gaat flirten. Alles over het morele gevecht in je hart tussen moederschap en werknemer, tussen flodderbroek en mantelpakje. Dus forget it! En oh ja…GEFELICITEERD.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *