Proefdraaien

ProefdraaienProefdraaien kickt ass! Ik heb me er toch een partijtje proefgedraaid.. Ik kan er ook echt niks meer over zeggen. Het was onwijs gezellig, ik heb alles afgekregen, extra kortingen afgedongen en direct al wat zaken gestroomlijnd.

Er is nog een andere kandidaat die gaat proefdraaien, maar laat ik het zo zeggen… Als ik het niet word, dan heeft diegene wel zo een ongelofelijke doos met trucs uit de kast gehaald, dan heeft ze het verdiend! Maar nee, geloof mij maar IK HEB DE BAAN… Dat moet gewoon, kan niet missen… Toch?…

Nou ja ik zal het moeten afwachten, morgen hoor ik het… Na morgen veranderd mijn leven weer, hopelijk niet meer proefdraaien, maar gewoon voor het eggie ?

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *