Proefdraaien.. Weer een stapje verder

proeWeer een stapje dichterbij een baan… Ik mag een paar uur komen proefdraaien!! Omdat de twijfel tussen twee kandidaten te groot is, hebben ze gevraagd of ik een paar uur wil proefdraaien. Natuurlijk is het wel balen dat ik nog steeds geen uitsluitsel heb, maar anderzijds is het fijn dat ik nog in de race ben. Gelukkig hebben ze aangegeven me heel leuk te vinden, dat is ook wel goed om weer eens een keer te horen natuurlijk! Of ik het nou word of niet, dát kan ik in ieder geval in mijn zak steken!

Goed… Proefdraaien… Uhm.. Werken… Hoe ging dat ook al weer, kan ik het nog wel?! De computer aanzetten lukt me nog net, maar kan ik nog wel op volwassen niveau communiceren?! Weet ik zeker dat ik het kan? Dat ik niet bluf en dat ik enkel een vastgeroeste moeder ben geworden?! Ga ik mijn kinderen niet teveel missen? Hoe doe ik dat met oppas en opvang? –Maar verder ben ik volkomen chill als het gaat om werken hoor ;-)…-

Volgende week een paar uurtjes proefdraaien en daarna zal mijn leven veranderen. Als het meezit omdat ik een baan heb, als het niet meezit omdat ik opnieuw moet beginnen en me weer moet opladen. Maar ik wil dit zo graag! Ik moet dit gewoon krijgen, ik ga ass kicken volgende week!

2 be continued…

One thoughtful comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *