Graveren, houten bord boven de deur, laten graveren

Het is bijna zo ver.. Wie is de Mol!

Iets wat jullie misschien niet van mij weten.. Ik ben een ongelofelijke nerd. Ik hou van superhelden, ik speel graag bordspelletjes. Ook kijk ik (redelijk) veel televisie en volg ik bijna iedere serie die er maar te kijken is. Jaarlijks zit ik op de bank voor Expeditie Robinson en ieder jaar voel ik toch weer teleurstelling aan het einde van het seizoen. Er is eigenlijk maar één enkele tv show die ik jaarlijks volg waar ik nooit teleurgesteld in ben. Één show waar ik een dikke vette trofee van in huis heb staan, waar we heel groot WINNAAR in hebben laten graveren – ook al heeft mijn man de trofee gewonnen, hij staat dus mooi wel in MIJN huis -.. Ik heb het over Wie is de Mol!

Competitie

We hebben sinds een paar jaar samen met mijn (nerd) familie een competitie opgestart. Eigenlijk is het heel simpel. We gebruiken de app van Wie is de Mol en maken elkaar helemaal gek. Alle conspiracy websites worden (door mij) gelezen en alle theorieën worden (ook door mij) gedeeld. Eigenlijk helemaal niet slim, want je zou de cruciale informatie juist voor jezelf moeten houden. Helaas is dat niet echt mijn stijl. Ik wil mijn brainwaves ventileren, mijn ‘goede’ ideeën delen en dan horen dat iedereen het met me eens is, of juist helemaal niet.

Als ik een betere speler zou zijn dan zou ik alles voor me houden. Dan zou ik soms wat verkeerde theorieën de bühne over gooien en zou ik misschien ook een keertje winnen. Maar helaas.. ik kan mijn mond gewoon niet houden. Ik heb nog nèt niet een houten bord boven de deur hangen met daarop de tekst: “Kom binnen, ik vertel je alles wat je maar wilt weten!”

Altijd verliezer

houten bord boven de deur, graveren, laten graveren

Op basis van mijn informatie en inzichten hebben al veel familieleden de eer naar zich toe kunnen halen. Je snapt het wel, ik ben het brein van de familie -NOT- en heeeeeel erg bescheiden -AHUM-… De trofee die we nu in huis hebben staan is daarom dus van mijn man. Trots heb ik er ‘Winnaar’ in laten graveren zonder naam, alleen het jaartal. Dan kan ik toch stiekem een beetje doen alsof hij van mij is..

Nooit meer

Dit jaar ga ik het allemaal anders aanpakken. Dit jaar gaat mijn mond op slot. Niks geen gratis informatie! Iedereen gaat maar lekker zelf de forums afstruinen. Dan zullen we nog wel eens zien wie de echte Wie is de Mol guru is! Yes dit jaar ga ik het anders doen. Ik hou jullie op de hoogte!

 

2 comments

  1. HAHAHAHAHA – voor zover ik me herinner deelde je ook twijfelachtige informatie met zwakkeren die helemaal geloofden in jouw autoriteit 😀 – en die daardoor nog lager eindigden dan jij… Maar dit jaar dus niet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *