Verhuizen.. Gaat dit ooit lukken?!

verhuizenZoals jullie weten zijn we al een tijdje -oké een paar jaar-… Bezig om ons huis in de verkoop te zetten. Mijn huis is te klein dus we moeten verhuizen. Het moment dat je kind zit te plassen in dezelfde ruimte als waar je op het zelfde moment zit te lunchen en aan het werk bent, weet je dat je te klein woont! Verhuizen staat op nummer één. Op de één of andere manier zijn er steeds barrières waar we tegen aanlopen.

Gaat dit ooit lukken?!

Eerst moest ik een baan vinden omdat we anders de verhuizing niet konden betalen. Dat is inmiddels gelukt, sterker nog ik kom om in het werk. Super leuk gelukkig! Toen kwamen we er achter dat een hypotheek krijgen (zeker als je freelance werkt zoals ik) heel lastig is. Het bedrag viel behoorlijk tegen en we moesten dus weer terug naar de tekentafel om te kijken wat we gingen doen.

Toen we eenmaal hadden bedacht hoe we dit gingen aanvliegen en de makelaars in schakelden om het huis in de verkoop te zetten. Kregen we een lekkage (buiten onze schuld om) dus die makelaars hebben we af moeten bellen. Momenteel zitten we met een beschimmelde muur, die er helemaal uit moet. Tja dat is niet echt een goed verkooppraatje, dus sparen we rustig nog een paar maandjes door!

De katten die om de haverklap mijn bank onder piesen is ook niet echt bevorderlijk voor de eerste indruk.. Langzaam begin ik te denken dat het hele verhuizen voor ons gewoon niet is weggelegd! Maar waar een wil is is een weg. Het plan is heel simpel..  Ik moet gewoon op zoek naar een koper die geen reuk of zicht heeft, lijkt me een makkie!

 

One thoughtful comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *