stickers

Mijn Bullet Journal obsessie

Zoals velen van jullie wel weten ben ik al een aanzienlijke tijd bezig met het concept ‘Bullet Journal’. Voor de mensen die dit concept nog niet kennen even een korte uitleg. De Bullet Journal is een analoge manier om al jouw gedachten, afspraken, notities, doelen en administratie bij te houden, te ordenen en bij je te hebben. Door het systeem, wat volledig flexibel en aanpasbaar is op ieder moment, is het geschikt voor iedereen en erg leuk omdat je hierdoor ook je creatieve kant kan ontwikkelen.

Website

Op mijn website puntenplanner.nl, vlog en blog ik er lekker op los over dit onderwerp. Het leuke is dat het langzaam begint op te vallen in de markt. En iets wat ik nooit zo heb geweten, maar de passie die ik voel voor dit onderwerp zorgt er voor dat ik een enorme boost heb om door te gaan en langzaam een steeds groter wordende groep mensen aan weet te spreken. Om te beginnen wil ik dus iedereen vooral aanmoedigen, als je ergens passie voor hebt, ga aan de slag! Schreeuw het van de daken want het maakt je niet alleen gelukkig, je zult merken dat er veel meer mensen zijn die die passie delen en het is heel tof om die bevestiging te krijgen.

Creativiteit

Als je eenmaal een Bullet Journal hebt, zul je merken dat deze Journal continu anders wordt. Hoewel dit mijn creativiteit onwijs stimuleert en het ervoor zorgt dat je steeds nieuwe dingen blijft proberen, zijn er een aantal zaken die zich blijven herhalen. Denk hierbij aan de dagen van de week, titels van bepaalde lijstjes, overzichten die je maandelijks maakt (huishouden of afspraken). Maar ook verschillende trackers die blijven terugkomen, zoals een mood tracker of water tracker. Ik kan nog wel even doorgaan, maar dat zal ik niet doen…

Mijn punt is vooral dat het na verloop van tijd wel genoeg is om steeds deze dingen weer op te moeten schrijven. Daarom ben ik lange tijd bezig geweest naar het zoeken van een oplossing. Hoewel dit nog in de kinderschoenen staat, heb ik bedacht dat je eigenlijk gewoon simpele stickers moet kunnen gebruiken. Het gaafst zou zijn om dan stickers te gebruiken waar je vervolgens zelf weer jouw eigen ‘touch’ aan kan geven. Denk dus aan het inkleuren van de stickers of zelf de stickers aanvullen.

De uitdaging

Om deze stickers vervolgens te vinden is nog een hele klus. Er zijn zo ongelofelijk veel bedrijven die stickers willen drukken. Als ik op zoek was naar buiten stickers, regen- en weer bestendig, één google zoekopdracht en BINGO gevonden! Deurstickers, kleurstickers, evenementen stickers en zelfs keuringsstickers voor bedrijven zijn zo gevonden. Maar papieren beschrijfbare stickers in een kleine oplage tegen een redelijke prijs is echt vrijwel onmogelijk. Mocht er dus iemand nog een leuk contact voor me hebben, hoor ik het natuurlijk graag! -HINT HINT HINT-

Vooral gewoon heel erg leuk

Maar omdat ik de Bullet Journal gewoon een prachtig concept vind en ik van mening ben dat iedereen hier baat bij zou hebben, hou ik vol. Desnoods ga ik ze zelf maken en ontwerpen! Dit zijn dus naast mijn PA werk, mijn blog, mijn kleurplaten en mijn vlog ook weer van die dingen waar ik dan zo weer een dag mee bezig kan zijn. Maar weet je, het maakt me zo ontzettend gelukkig, dat ik er gewoon uit enthousiasme op vrijdagavond een blog over zit te schrijven. I just love it!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *