Het POMPdeLUX evenement

Een tijd geleden had ik al aangekondigd dat ik met iets leuks bezig was. Op dat moment kon ik er weinig over vertellen omdat het nog niet concreet was. Inmiddels heb ik het zo druk gehad en is het leven echt aan me voorbij gevlogen, zonder dat ik er erg in had. Het evenement waar ik het over had is zelfs al geweest! Samen met een aantal andere zelfstandigen hebben we een leuke kennismaking met het kinderkleding merk POMPdeLUX georganiseerd.

Los van het brainstormen en de voorpret van organiseren, was mijn rol klein. Ik mocht het event gewoon ervaren –zoals dat zo mooi heet- en er achteraf – nu dus- een stukje over schrijven.

Het event

Tijdens het POMPdeLUX event heb ik genoten van de prachtige kleertjes, uniek en volgens de laatste mode.. ik vond het in ieder geval super cute. Mijn favoriete kledingwinkel –ja ja daar komt ie weer- vox mini organiseerde het en er kwamen enkel genodigden. Annet van POMPdeLUX gaf persoonlijk advies en hielp met het samenstellen van unieke VIP-styles. Barbara van vox mini gaf nog een leuk extraatje aan alle klanten, 10 procent korting op haar HELE collectie, hoe te gek was dat!

Als klap op de vuurpijl was Tineke de Ruiter van Little Creatures ook aangesloten bij deze leuke samenwerking. Tineke maakt onwijs leuke en creatieve tekeningen voor in kinderkamers, maar ook in opdracht voor trouwerijen en verjaardagen. Ook werkt ze af en toe voor vox mini, waar ze de etalages en styling verzorgt. Voor alle klanten die op tijd binnen waren had Tineke een prachtige ingelijste tekening cadeau.

Terwijl ik deze avond stond te genieten van een klein glaasje prosecco –oke betrapt, ik drink eigenlijk geen alcohol, maar ja het was gratis… en lekker… en gezellig… ja ja excuses ik hoor het zelf ook- en een hapje –suikervrij!- van de Keuken van de Koning. Vroeg ik mij af wat voor pakkend artikel ik hier nou eens over kon schrijven. Ik raakte in gesprek met Isa Aleven, de fotograaf. Terwijl we stonden te praten vertelde ze meer over wat ze deed en kwamen we er al gauw achter dat we beide types waren die vooral genoten van het leven en dingen deden waar we gelukkig van werden. Zoals zij het mooi zei: “het gaat om de journey” en dat is zó waar..

Mooie mensen

Ik keek na dit gesprek weer om me heen en realiseerde me hoeveel geluk ik heb dat ik mij met zo veel fijne, slimme, creatieve en gemotiveerde mensen mag omringen. Hoe gaaf is het dat je dat kan zeggen. Al deze mensen genieten met volle teugen van het leven en doen wat ze doen vol overtuiging. Iedereen met dezelfde ondernemende geest, super gaaf is dat! We hebben met z’n allen (ieder z’n eigen expertise en inbreng) een event opgezet en het is een succes! De unieke POMPdeLUX en vox mini-kleren rolden als warme broodjes over de balie en iedereen ging met een prachtige ingelijste kindertekening van Little Creatures naar huis.

Terwijl we de deuren sloten zag iedereen er moe maar vooral gelukkig uit. We hadden een voldaan gevoel en waren ook wel een beetje opgelucht, want het was toch wel spannend. Wat als er niemand zou komen?!

Nu is het mijn beurt, dit gevoel over te brengen aan jullie. Als dat dan ook nog lukt, kan ik zelf ook dat opgeluchte gevoel hebben en is het cirkeltje weer rond. Eén ding weet ik in ieder geval zeker.. volgend jaar doen we dit gewoon weer!

de keuken van de koningpompdelux

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *