Mijn eigen ontwerpen in de winkel!

horoscoop zeefdrukken
Mijn moeder (Marina Kulik) is al zo lang ik me kan herinneren kunstenares. Ze woont in Zuid-Frankrijk en daar kan ze inmiddels goed leven van haar prachtige werk. Samen met mijn moeder heb ik een horoscoop ‘nieuwe stijl’ ontworpen. Hoewel ik best een appel of een smiley kan tekenen, laat ik het echte ontwerp aan mijn moeder over! Ik kan je zeggen: het is echt prachtig geworden!

Van deze ontwerpen hebben we in beperkte oplage zeefdrukken laten maken. We wisten dat de horoscoop zeefdrukken zich onwijs goed zouden lenen als kraamcadeau. En we wilden ze al enige tijd officieel gaan verkopen. Maar op de één of andere manier kwam het er nooit van…Tot nu!

In de winkel

Kunnen jullie je nog mijn blog over Vox Mini herinneren?! Fantastische winkel, waar ik voor mijn dochter regelmatig te vinden ben. De eigenaresse Barbara is ook een onwijs leuke dame. Het is natuurlijk altijd leuk als je met iemand klikt, maar dit was een speciale klik. Voor ik het wist zaten Barbara en ik samen in wijnbar Vintage onder het genot van heerlijke exclusieve wijntjes de grootste plannen te maken.

zeefdrukken horoscoopSamen kwamen we al gauw tot de conclusie dat er niet alleen op blog-vlak een leuke klik zou kunnen zijn. Maar dat haar winkel zich onwijs goed leent voor het verkopen van kraamcadeau’s! Van het één kwam het ander en sinds een paar weken hangen de horoscoop zeefdrukken ontworpen door mijn moeder, in Vox Mini!

Omdat er maar 60 horoscoop zeefdrukken zijn (wereldwijd), is het wel heel gaaf dat we ze nu in de winkel hebben hangen. Vox Mini is de enige in Nederland die ze mag verkopen en dat vinden we allebei te gek! Inmiddels zijn de eerste horoscoop zeefdrukken verkocht en deze hangen bij een lieve kleine pasgeboren baby’s op de kamer. LOVE IT!

Dit is een samenwerking die langzaam nog veel meer vruchten zal gaan afwerpen, want ik heb via Vox Mini ook mijn eerste schrijfklus binnen. Hierover ga ik jullie binnenkort meer over vertellen, het enige wat ik kan zeggen is dat het een super leuke klus gaat worden!

Keep you posted!

One thoughtful comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *