Ik en mijn dekentje – REVIEW

dekentjeDe mensen die mij goed kennen, weten dat ik in sommige opzichten echt een oude vrouw ben. Dit uit zich vooral in het bewaren van alle proefmonstertjes die ik gedurende mijn leven gekregen heb en het feit dat ik het altijd koud heb. Ik zit ALTIJD op de bank met een dekentje. Ook in de zomer, maakt me niet uit, ik kan niet op de bank zitten zonder dekentje.

Toen de dekbed-discounter mij benaderde en vroeg of ik misschien een keer iets wilde reviewen, leek me dit wel heel gaaf om te doen! En wat was ik blij dat ze plaids hadden. Mijn oude dekentje was inmiddels al twee keer ondergekotst en gepiest door mijn katten. Misschien was dit een stille hint van mijn katten dat het maar eens klaar moest zijn met dat oude ding. Tijd voor vervanging dus! Na snuffelen op de website besloot ik al snel dat een Plaid van Clayre&Eef helemaal voor mij was!

Dekentje review

Het bestelproces ging soepel, ik bestelde mijn plaid en kreeg vrijwel direct bericht dat mijn bestelde pakketje werd ingepakt. Op de site kon ik zelfs zien hoe het proces nu verder ging door middel van een filmpje, onwijs netjes dus. Toen kreeg ik bericht dat ik het pakketje morgen al bij mij bezorgt zou worden. Toen ‘s morgens de bel ging was daar de postbode met mijn nieuwe dekentje! -SNEL- Ik scheurde het pakje open en ik was erg onder de indruk. Zelfs in de verpakking oogde het al luxueus. Strikje er omheen, mooi kaartje eraan, BINGO, mijn aandacht heb je!

Nadat ik het lintje van het dekentje af heb gehaald, was ik ook tevreden over de degelijke kwaliteit, het was een sterk en mooi dekentje. De kleur was exact zoals op de foto in de webshop en (ook een groot pluspunt) hij rook niet naar plastic of magazijn. Ik ben geen fan van geurtjes, ik geef dingen graag mijn ‘eigen’ geurtje. Het dekentje heeft eerst een dag over mijn stoel gehangen en dat zag er super chique uit. Het was eigenlijk jammer dat ik er maar één heb en niet voor iedere stoel één. Ach, zo hou ik nog iets te wensen over…

De conclusie

De eerste test kwam zondag ochtend 1 januari. Wat een heerlijk begin van het jaar! Ik heb het grootste deel van mijn dag, moe en brak doorgebracht op de bank, onder mijn nieuwe dekentje. Ik had het warm en voelde me verwend. Nou volgens mij is dat precies het gevoel dat je bij mooie en nieuwe spullen moet hebben. Één ding weet ik zeker, dit dekentje ga ik nog vaak gebruiken!

Ik ga de website in de gaten houden, want als de service en kwaliteit altijd zo is, ga ik binnenkort een lekker dekbed bij ze bestellen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *